×
ElbilerTophistorie

Tesla angrebet af miljøaktivister

Det var tyske miljøaktivister, der stod bag en storbrand, hvor der blev sat ild til adskillige Tesla-biler.

Omkring 40 brandfolk måtte i sidste uge træde til, da der opstod brand ved en Tesla-forhandler i byen Frankfurt, Tyskland. Nu hævder tyske miljøaktivister, at det var dem, der stod bag. Det handlede om den store bilmesse i München, der blev afholdt i weekenen forinden.

“Endnu en gang kunne virksomheder vise deres store, skinnende biler frem på denne sommermesse og lykønske sig selv med deres økonomiske succes i deres klimatiserede konferencelokaler, limousiner og showrooms,” skriver gruppen i et brev.

Aktivisterne mener at Tesla er en af de virksomheder, der “forfølger ideologien om grøn kapitalisme og den igangværende globale og koloniale ødelæggelse”. De mener at Elon Musk “ønsker at dominere internettet, rummet, ny teknologi og kunstig intelligens”.

“Denne gang angreb vi en parkeringsplads med Teslaer til salg. For at vise, at vi ikke er enige i grønne løgne, tyveri af råvarer eller byer og veje, der tilhører de rige. Miljøsvin skal efter vores mening betale høje priser,” skriver de tyske miljøaktivister i et åbent brev.

Organisationen siges også at stå bag flere protester i den seneste uge. De skule blandt andet have punkteret dækkene på 51 Porsche-biler, der stod parkeret rundt omkring i Berlin.

Under branden i Frankfurt udbrændte ti Tesla Model Y. Politiet vurderer, at branden er skyld i skader for en halv million euro – omkring 3,7 millioner kroner.

Tysk indslag om branden.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.