×
ElbilerTophistorie

Tesla har to nye modeller på vej

Under nattens investormøde afslørede Elon Musk, at der to spritnye bilmodeller på vej. På billedet ses muligvis Tesla Model 2.

Elon Musk havde spændende nyheder med på Teslas årlige aktionærmøde, der blev afholdt i nat, dansk tid. Ud over opdateringer på Cybertruck og Roadster, kunne han fortælle, at der er to helt spritnye Tesla-modeller i støbeskeen. Den ene er sandsynligvis den “billige” Tesla Model 2, mens den anden er helt ukendt.

– Folk vil altid gerne vide, hvad vores næste produkt er, men det er ikke det rigtige tidspunkt at afsløre det. Vi har selvfølgelig brug for en ordentlig dedikeret produktlancering, sagde Elon under mødet.

Tesla har blandt andet planer om at lancere en billigere elbil i det kompakte segment. En model der i pressen omtales som Tesla Model 2 og forventes at have en pris på 25.000 dollars – under 200.000 kroner. Og det er muligvis den model som ses på billedet øverst. Det var projiceret op bag Musk, mens han fortalte om planerne.

– Der er faktisk to nye produkter på vej, og jeg tror ​​I bliver begejstrede for dem, afslørede Elon.

Læs mere: Tesla Model 2 får 57 kWh LFP-batteri.

Han fortalte videre, at både designet af de nye modeller og fremstillingsmetoden er meget bedre end noget andet i branchen. Han gættede på, at disse to nye modeller alene vil kunne nå en samlet produktionsvolumen på over 5 millioner enheder årligt.

Det skal ses i lyset af, at Tesla i hele 2022 producerede knapt 1,4 millioner biler.

Med hensyn til Cybertruck og Roadster, så forventer Tesla at starte produktionen af førstnævnte senere i år, mens den nye Roadster først går i produktion til næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.