fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Tesla Model S slår rekorden på Nürburgringen

Porsche Taycans kun en måned gamle Nürburgring-rekord er blevet tværet af Tesla Model S Plaid – og Tesla tror, at deres bil kan gøre det endnu bedre.

I den fortsatte kampe mellem Porsche og Tesla, har sidstnævnte nu bekræftet, at den nye Model S Plaid-prototype har slået Porsches rekord på Nürburgringen – endda ganske eftertrykkeligt. Porsche Taycan brugte i slutningen af august 7 minutter og 42 sekunder på at gennemføre de 20,6 kilometer bane. Teslas Model S Plaid klarede samme strækning på 7 minutter og 20 sekunder. 

Tesla skriver dog ikke direkte, at de har slået Porsches rekord. I stedet skriver de i et tweet, at ”data viser, at Model S Plaid kan opnå 7:20 på Nürburgringen”. Det skyldes sandsynligvis at racerbanens ledelse ikke accepterer officielle tider uden for specifikke racersæsoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tesla skriver videre, at de forventer at komme ned på 7 minutter og 5 sekunder, når bilen er blevet yderligere optimeret. Den tid vil amerikanerne forsøge at nå i næste måned, når Tesla Model S Plaid vender tilbage til den tyske bane.

Tesla har også delt nogle af de data, de samlede under rekordforsøget – blandt andet et kort, der viser, hvor meget kraft de tre motorer ydede forskellige steder på Nürburgringen, samt et kort over bilens acceleration på banen.

Tesla Model S Plaid

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button