×
ElbilerTophistorie

Tesla skubber Battery Day-eventet igen

Der bliver ikke nogen Battery Day den 7. juli som planlagt. Elon Musk siger på Twitter, at både aktionærmøde og Battery Day er udskudt med mindst en måned.

Det er hårde tider for os, der glæder os til at finde ud af hvad Tesla og Elon Musk har i posen på Battery Day. Eventet skulle være afholdt sammen med et aktionærmøde den 7. juli, men det er netop blevet udskudt. Igen. Oprindeligt skulle eventet være afholdt i april, men det spændte corona-udbrudet ben for. 

Battery Day-eventet er ventet med spænding, da Tesla forventes at fortælle om sit nye ”million mile”-batteri, der ifølge rygterne er både billigere og mere effektivt end de batterier, der bruges i øjeblikket.

I mellemtiden har Teslas kinesiske partner, CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), som “million mile”-batteriet er udviklet sammen med, meldt sig klar til at sætte enten samme eller et identisk batteri i produktion, lige så snart firmaet modtager en ordre.

Elon Musk har endnu engang benyttet Twitter til at sprede de (i denne omgang) triste nyheder om Battery Day. Musk siger, at Tesla ”bliver nødt til at udskyde det årlige aktionærmøde, da større forsamlinger stadig ikke er tilladt den 7. juli”. Han siger videre, at der endnu ikke er fastsat nogen ny dato, men gætter på, at der går mindst en måned.

I et senere tweet (se ovenfor) fortæller Musk, at aktionærmødet og Battery Day vil blive slået sammen – og at det sandsynligvis kommer til at foregå i Freemont, Californien, hvor Tesla har en af sine fabrikker.

Vi venter med stigende utålmodighed … 🙂

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.