×
TeknologiTophistorie

Tim Cook er på besøg i København

Den øverste chef for Apple er på besøg i København, som en del af en større Europaturné, hvor Cook er rundt for at tale Apples sag.

Det er ikke hverdagskost, at CEO’en for verdens mest værdifulde firma sætter ben i Danmark. Men ikke desto mindre kunne man i går se på det sociale medie X, at Tim Cook er på besøg.

Her fik han i følge sit opslag en rundtur i Nyhavn, af YouTuberen og influenceren Rasmus Brohave.

Turen er dog ikke lutter Nyhavns-idyl. Det overordnede formål med Europabesøget skulle være den grønne omstilling, men Tim Cook har da også været forbi EU-kontorerne. Her mødtes han med EU kommisær Thierry Breton. Her skulle agendaen have været EU’s pres på Apple (og de øvrige techgiganter), Apples lukkede iMessage-platform og mon ikke der var et tillykke fra EU kommisæren med iPhone 15, som nu er udstyret med USB-C. Takket være indsatsen fra netop EU.

På X kan man se, at Tim Cook de seneste dage har besøgt Spanien, Holland og Belgien. Turen skulle slutte i England fredag.

Danmark er i følge Børsen med på turen, grundet vores indsats i forhold til bæredygtighed og den grønne omstilling. Under sit besøg, som varer til og med torsdag, vil Cook præsenteres for en række projekter i den kategori.

Apple har lovet at være fuldstændigt CO2-neutrale i 2030. Noget der fik bevågenhed under præsentationen af det nye iPhone-lineup forleden.

Se Apple gøre status overfor moder natur i filmen ovenfor

Apple vil ikke kommentere på hvor Tim Cook vil befinde sig under besøget, af sikkerhedsmæssige årsager.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.