×
TeknologiTophistorie

Top 5 nye funktioner i Android 15

Youtuberen Marques Brownlee har taget et kig på Android 15 og kommer med sit bud på de fem bedste nye funktioner.

Betaversionen af ​​Android 15 er allerede ude i det fri, og den ekstremt populære youtuber Marques Brownlee har taget et kig på det nye styresystem. Generelt syes han, at opdateringerne er minimale, men det betyder ikke, at de er ligegyldige. Tværtimod.

I en video lister han sine fem nye favoritfunktioner. Videoen kan ses herover – og nedenfor en liste med de fem funktioner, hvis du ikke har tid eller mulighed for at se videoen.

1. Bedre notifikationer
Brownlee er begejstret for en række forbedringer af telefonens notifikationer. En af nyhederne er adaptive vibrationer, der bruger mikrofonerne og andre sensorer til at vurdere dine omgivelser og basere vibrationer på disse data. Der er også individuelle vibrationer, baseret på app.

Notification cooldown er en feature, der forhindrer, at du bliver spammet af den samme app – eksempelvis en gruppechat, der er gået amok.

Android 15

2. Udvalgte skærmoptagelser
En anden smart feature, der kommer, er, at det bliver muligt kun at lave en skærmoptagelse i en bestemt app i stedet for at alt, hvad du gør på telefonen, bliver optaget.

3. Ny volumen-menu
Den velkendte volumen-grafik kan nu udvides til en helt ny menu, der gør det muligt at indstille volumen specifikt for forskellige områder. Medier, samtaler, opkald, notifikationer og alarmer.

Android 15
Android 15 har en udvidet volumen-menu.

4. “De små ting”
Marques Brownlee nævner en stribe små forberinger, der er med til at gøre Andrioid-oplevelsen væsentlig bedre, men ikke er deciderede nye funktioner i sig selv. Heriblandt Bluetooth Audio Sharing, der gør det muligt at koble flere hovedtelefoner til telefonen, så flere personer kan lytte til det samme. Samt et bedre preview, der viser indhold af widgets, når man tilføjer dem.

5. Private Space
Her kan du lægge dine hemmelige apps, filer, billeder og andre data, som du ikke ønsker, at andre skal finde, hvis de kigger i din telefon.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.