TeknologiTophistorie

Ups: Microsoft postede iMac M1 på Twitter

En uheldig some-medarbejder hos Microsoft fik illustreret et officielt Windows-tweet med en Apple iMac ...

Det er ofte sket, at Twitter “afslører”, når virksomheder, kendisser og influencere bruger Apple-enheder, selv om de ikke burde. Denne gang er Microsoft ved en fejl kommet til at bruge et billede af en Apple iMac M1 som illustration. Endda på den officielle Windows-konto. Tweetet er siden slettet, men nettet glemmer som bekendt aldrig …

Tweetet, der blev offentliggjort i sidste uge, indeholdt link til en artikel, hvor en Microsoft-medarbejder giver brugerne tips til forårsrengøring af computeren.

“Forårsrengøring? Tjek disse tips til, hvordan du rengør og kører din enhed sikkert og problemfrit fra Microsofts Carmen Zlateff,” stod der i tweetet. Men det medfølgende billede viser en person, der sidder foran en iMac-computer, ikke en Windows-pc.

Microsoft
Tweetet fra Microsoft med en iMac på bordet.

Nu ville det ikke være den helt store katastrofe, hvis det bare var en “almindelig” Intel-baseret iMac. Den kan jo som bekendt snildt køre Windows. Men iMac’en på billedet er den seneste model med M1-processor – og den kan altså udelukkende køre macOS. (Med mindre man bruger en såkaldt Virtual Machine).

Det uheldige tweet fik lov at ligge til offentlig moro i dagevis, inden Microsoft til sidst slettede opslaget. Det kan dog stadig ses på Wayback Machine.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.