×
Konkurrence

AFSLUTTET: Vi sætter et Denon CEOL N10 minianlæg på højkant i vores første julekonkurrence!

Du kan vinde en lækker hård pakke til dig selv hvis du svarer på et simpelt spørgsmål om Denon CEOL N10!

I dagene frem imod jul har iNPUT naturligvis nogle gaver til vores dejlige læsere! Og vi starter med noget vellyd til ørergangene – om du så vil gå direkte efter Wham-overload eller måske en omgang Slayer er helt op til dig. I hvert fald har du nu mulighed for at vinde Denons CEOL N10 mini-anlæg som vi i øvrigt er i fuld gang med at teste på redaktionen (og vi kan love, at det lyder godt!). Ikke bare er det et fedt anlæg, det integreres også i Denons Heos system, så hvis du allerede har Heos enheder, kan du bruge CEOL N10 til at udbygge et eksisterende anlæg. Du kan selvfølgelig også starte med CEOL N10 og udbygge med andre enheder.

Hvad skal jeg gøre for at vinde?

Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet herunder – konkurrencen løber indtil fredag d. 14 december 2018:

Betingelser: For at deltage skal du bo i Danmark. Du må ikke være ansat hos iNPUT, Denon eller Hifi-Klubben. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og præmien kan ikke byttes til kontanter. Vinderen svarer selv skat af gevinsten. Vinderen kontaktes direkte via mail og offentliggøres på www.inputmag.dk/konkurrence. Vi bruger ikke din mailadresse til noget andet end at kontakte dig i forbindelse med denne konkurrence.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.