Elbiler

Volkswagen viser den elektriske SUV ID.4 frem

Volkswagen har sluppet de første officielle informationer om deres første elektriske SUV, VW ID.4, der forventes at komme på vejene til næste år.

Selv om Geneva Motor Show er aflyst på grund af coronavirus fortsætter bilproducenterne med at vise sine biler frem. Senest har Volkswagen hevet tæppet af sin første elektriske SUV, Volkswagen ID.4, der er en direkte efterfølger til ID.3 og lanceres i Europa i slutningen af året.

“Den ser selvsikker og progressiv ud på vejen, er altid online, leverer nulemissionskørsel og kører lige ind i hjertet af verdens mest populære segment,” skriver Volkswagen.

ID.4 kommer – ligesom ID.3 – med forskellige batteristørrelser og introduceres i første omgang med baghjulstræk. Senere følger en motorstærk, firehjulstrukket variant.

Batteriet er installeret under kabinen for at give bilen et lavt tyngdepunkt og en optimal vægtfordeling på for- og bagaksel, hvilket ifølge VW resulterer i fremragende dynamisk kvaliteter. Batteriet kan oplades med AC og DC, og tre-faset lader er standard. ID.4 vil – afhængig af batteristørrelsen – være i stand til at kunne køre op til 500 kilometer på en opladning (WLTP).

Her er billeder af krabaten. Det er naturligvis stadig en prototype, så det endelige forventes at ændre sig en smule inden bilen går i produktion senere på året.

Førerpladsen i ID.4 er enkelt designet og betjenes næsten udelukkende via berøringsaktiverede funktioner eller intelligent Natural Voice-kontrol, fortæller Volkswagen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.