Elbiler

Første kig på Teslas nye Model 3

Tesla har lavet en elbil, der skal være tilgængelig og brugbar for den almene borger. Vi har taget et kig sammen med tech-redaktør David Guldager fra Go' Morgen Danmark.

Det er ikke vist nogen hemmelighed, at Tesla laver nogle enormt lækre biler. Problemet er bare, at de også er ekstremt dyre – i hvert fald for personer med en gennemsnitlig indtægt. Dernæst kommer problemerne, eller i hvert fald bekymringerne, omkring rækkevidde og opladning. Teslas Model 3 skal gøre op med netop de udfordringer, som har forhindret størstedelen i at erhverve sig en Tesla.

Prisen kommer inden 2019

Prisen er dog stadig ukendt på nuværende tidspunkt. Om det for alvor bliver en pris, som den gennemsnitlige dansker kan være med på, må vi vente lidt med at finde ud af. Tesla udtaler, at man inden året er omme, vil kunne sætte sin bil sammen og dermed få oplyst prisen.

Torben Vognsen og David Guldager tager en snak om den nye Model 3 fra Tesla, hvor de blandt andet kommer ind på rækkevidde, men også mange af de andre ting, der gør Model 3 sin egen. Den endelige test vil du kunne læse her på siden.

Er du nysgerrig på, hvor langt Tesla er med deres autopilot, så kan du også se vores test af den her på siden.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.