×
Fremtidens HjemTophistorie

Washbot er både robotstøvsuger, vaskemaskine og tørretumbler

Washbot er enheden der både støvsuger og vasker gulve, ligesom den kan vaske tøj og tørre det.

Selskabet Midea er bedst kendt for varmepumper og klimaanlæg, men de har en ny ide i støbeskeen. Washbot, som den hedder, kombinerer robotstøvsuger, vaskemaskine og tørretumbler i en enkelt pladsbesparende enhed.

Støvsugeren kan endda også vaske gulve, da den får vand fra udtaget, hvor vaskemaskinen skal tilsluttes. Den “bor” og lader i et rum nederst i enheden, så den er ude af syne, når det ikke er aktiv.

Derudover har robotstøvsugeren de sædvanlige funktioner, som nutidens støvsugere har med 99,9% filtrering af bakterier og selvtømmende funktioner, der giver op til 60 dages drift uden at skulle tænke på noget.

Washbot
Vaskemaskine, tørretumbler og robotstøvsiger får strøm fra et stik og passer i et standard 600 mm modul.

Så mangler vi sådan set bare, at den også kan stryge tøjet.

Som sagt er Washbot endnu bare en ide, der ikke er kommet i produktion. Men Midea vil inden længe sætte den på crowdfunding-platformen Indiegogo, så synes du det er en god ide, er det med at komme ind og støtte den.

Du kan læse mere om Washbot på Mideas hjemmeside.

Kilde
Teknikveckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.