×
Streaming

Westworld er større end Game of Thrones

Hvis du ikke kender serier som Game of Thrones eller True Detective har du formentlig boet på en øde ø uden internet de seneste 3-4 år. De to serier er nogle af de mest succesfulde serier nogensinde produceret, og især Game of Thrones er blevet et hit, hvis succes måske endda er kommet lidt bag på selv HBO. Men nu har de måske et nyt hit på samme niveau: Westworld.

Robotter i cowboystøvler

Lanceringen af Westworld gik ikke stille for sig – og traileren til serien er en af de mest sete nogensinde. Serien handler om en forlystelsespark hvor de besøgende kan leve deres allermørkeste drømme ud. Parkens tema er klassisk western, men “værterne” der bor i parken er allesammen robotter – så gæsterne har frit lejde til at skyde, voldtage og på andre måder misbruge de kunstige indbyggere. Serien er en mærkelig blanding af science fiction, western og gyser, men den har altså ramt en nerve og er blevet utroligt populær.

Westworld slår de allerstørste

Westworld er allerede nu – hvor der stadig mangler to afsnit af første sæson – en af de mest sete serier nogensinde med 11,7 mio. seere pr. afsnit. På den nordiske version af HBO, HBO Nordic, er serien den mest sete dette efterår. Finaleafsnittet i denne sæson bliver vist d. 5 december, og dernæst skal fansene vente helt til 2018 for at få næste fix af robotter i cowboystøvler.

Du kan se et preview af afsnit 9 her.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.