Gaming

Din Xbox One har fået Google Assistant

Nu kan du betjene din spillekonsol med stemmen. Google Assistant er flyttet ind i Xbox One spillekonsollen via en opdatering.

Microsoft har i dag begyndt udrulningen af november-opdateringen til Xbox One-spillekonsollen. Den helt store nyhed er understøttelse for Google Assistant, så man kan bede konsollen om at starte spil med stemmen. Assistenten er ikke integreret i konsollen, men via en ekstern enhed som en mobiltelefon eller en Google Nest Mini kan man både starte spil, apps og tænde og slukke konsollen med stemmekommandoer fremover.

Ud over Google Assistant har Microsoft også implemeteret sin nye Gamertag-understøttelse. Det betyder, at du kan vælge ethvert gamertag – er det optaget, tilføjes der autimatisk et unkt hastag med et tal, der identificerer det enkelte gamer. En løsning der blandt andet også bruges af Battle.net. Løsningen er nu fuldt understøttet i alle afkroge af systemet.

Den sidste store tilføjelse er nye tesktfiltre, der skal sortere grimt sprog fra. Man kan vælge mellem fire niveauer; Friendly, Medium, Mature og Unfiltered. Har du børn anbefales Frinedly-indstillingen på deres konti, hvorimod Unfiltered sådan set bare er det samme som i dag, hvor der ikke er nogen moderation på andres ytringer.

Opdateringen rulles ud i disse dage, men det er angiveligt ikke alle, der har fået adgang til den endnu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.