fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Yousee klar med eSim til Apple Watch

Yousee lancerer eSim, men I første omgang kun I Apple Watch. Yousee følger dermed efter teleselskabet 3 og Telia.

Så er der godt nyt til Yousee-abonnenter med Apple Watch-tilbøjeligheder. Telelselskabet melder i dag ud, at de er klar til at lancere eSim på uret fra den 14. juni. Dermed følger Danmarks største teleselskab i hælene på teleselskabet 3 og Telia.

”Vi har oplevet stor efterspørgsel efter at bruge eSim hos vores kunder, og derfor er vi glade for, at vi fra den 14. juni kan tilbyde Apple Watch med indbygget simkort. Vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne løbe eller cykle en tur og stadig have glæde af alle funktioner på uret uden at have deres iPhone med,” siger Hans Henrik Knudsen, produktdirektør i YouSee i en pressemeddelese.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apple Watch 4 har indbygget simkort og 4G-forbindelse og med et abonnementstilkøb (Smart Wear) er det muligt at dele sit mobilabonnement med e-sim i Apple Watch. For at købe Smart Wear hos YouSee skal man have et mobilabonnement hos YouSee samt en iPhone 6 eller nyere. Smart Wear koster 30 kr. om måneden, men er gratis de første 3 måneder i hele 2019.

Flere eSim-produkter på vej

Med lanceringen af Apple Watch med e-sim tager YouSee første skridt mod at kunne tilbyde endnu flere produkter med e-sim, og på sigt er det også planen at understøtte mobiltelefoner med indbygget e-sim.

”Vi er fortsat ved at udvikle og understøtte e-sim i vores systemer, og det kræver både test og udvikling for at sikre, at løsningen virker optimalt på alle enheder og dermed sikre den bedste kundeoplevelse. Vi kan derfor endnu ikke give et præcist tidspunkt for, hvornår vi kan lancere e-sim til mobiltelefoner, men vi glæder os til at gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos YouSee,” fortæller Hans Henrik Knudsen, der også understreger, at man arbejder på at få YouSee Musik integreret på Apple Watch, så mobilkunderne også der kan få glæde af deres musiktjeneste.

Teleselskabet 3 har igennem længere tid også tilbudt eSim til iPhone.

Fakta om Apple Watch og eSim hos YouSee

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • Man skal have en iPhone 6 eller nyere. Ældre modeller kan ikke forbinde til Apple Watch. Har man et ur i forvejen, som man gerne vil parre, skal det også være Apple Watch 3 eller 4 med indbyttet e-sim.
  • Man skal have et YouSee-mobilabonnement. Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at mobil og ur taler sammen. Derfor skal mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet være hos samme udbyder. Desuden skal abonnementet være købt inden for de seneste år, da det desværre ikke er teknisk muligt at integrere Smart Wear-abonnementet med ældre mobilabonnementer.
  • Man køber Smart Wear-abonnementet via appen ’Watch’ på iPhonen. Det er også her, man forbinder ens iPhone til uret. De første tre måneder er gratis. Herefter koster det 30 kr./md.

Back to top button