×
GadgetsTophistorie

Bekræfter Telia indirekte at Google Pixel kommer til Danmark?

Google har stort event d. 6 oktober - på Telias hjemmeside findes nu et hint til, hvad det kan være, Google lancerer.

De sidste dage har rygterne om Googles forestående event d. 6 oktober floreret heftigt i medierne – blandt andet har vi selv skrevet, at det er sandsynligt at Google lancerer nye routere, men der har også været masser af rygter om, at Pixel telefonerne nu endelig skulle dukke op på disse breddegrader. Men nu kan det være, at et ekstra hint til, hvad Google lancerer er dukket op hos en mulig partner; Telia har nemlig på deres hjemmeside lagt en konkurrence op, hvor man kan vinde “det” som Google lancerer.

Er det en Pixel?

Nu ved vi jo ikke, om Telia ville lave denne konkurrence med en router, men det virker mildt sagt underligt hvis det skulle være tilfældet. Godt nok sælger Telia også tilbehør – men at lave så meget påstyr på forsiden for en router ville ligne dem dårligt. Derfor er det et godt bud, at vi kommer til at se Googles Pixel telefon(er) på lanceringen d. 6. oktober. Samtidig er det jo så også et godt bud, at Telia vil forhandle de nye telefoner.

Du kan deltage i konkurrencen hos Telia her. iNPUT er naturligvis inviteret til eventet d. 6 oktober, og vi holder øje med rygterne indtil da.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.