×
ElbilerTophistorie

0 procent i rente på Toyota bZ4X

Toyota tilbyder nu et alternativ til leasing. Køb Toyota bZ4X til 0 procent i rente og med tilbagekøbsgaranti efter fem år.

Den teknologiske udvikling og de svingende priser på elbiler, har gjort leasing yderst populært de seneste år. Men nu forsøger Toyota sig med en alternativ løsning. Toyota lancerer nemlig et nyt koncept til bZ4X med 0 procent i rente og med tilbagekøbsgaranti på mindst billånets indfrielsesbeløb efter fem år.

Toyota tilbyder også bZ4X til en vejledende udsalgspris fra 329.990 kroner. Det betyder, at man med finansiering med 0 procent i rente og 20 procent i udbetaling kan sidde for 2.842 kroner om måneden.

Til sammenligning kan bilen leases for 3.999 kroner om måneden over tre år, med 15.000 km om året og en førstegangsydelse på 9.999 kroner.

Hvis man vælger at få finansieret købet af bZ4X, følger flere fordele automatisk med. Man får blandt andet tre års eller 45.000 km service- og reparationsaftale, standardinstallation af ladeboks fra Norlys, batterigaranti på mindst 70 procents kapacitet i op til 10 år eller hele 1 mio. km samt den serviceaktiverede garanti, Toyota Relax, indtil bilens tiende år eller 185.000 km.

Video fra vores første køretur i Toyota bZ4X.

Da bilen blev lanceret blev den udsat for drøje hug, især fra en norsk vinter-rækkeviddetest. Siden har modellen fået en række forbedringer, der er nyttige på danske breddegrader i frost og minusgrader. Et helt nyt batterivarmesystem bidrager således til hurtigere lynopladning ved lave temperaturer – og i særlig grad, når termometret viser minusgrader udenfor. Toyota har også tilført en ny vand-til-vand varmepumpe samt en varmejusteringsventil til varmekredsen for at hjælpe med at øge batteritemperaturen.

Det er muligt at læse mere om bZ4X, priser, finansiering med 0 procent i rente og privatleasingtilbud på toyota.dk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.