×
Fremtidens HjemTophistorie

iRobot giver sine billigere robotstøvsugere avancerede funktioner

Stemmestyring, automatisk tømning og avanceret navigation er dryppet ned i de to nye Roomba i5 mellemklasserobotter fra iRobot.

Vi kender det fra mobiltelefoner: Avanceret teknologi, der det ene år er forbehold flagskibene, drypper næste år ned i mellemklassemodellerne. Sådan er det også med robotstøvsugere. iRobot har netop præsenteret to nye støvsugere i mellemklassen, nemlig Roomba i5 og i5+, der begge har funktioner, der normalt er forbeholdt de dyrere modeller.

Først og fremmest drager Roomba i5’erne fordel af iRobots seneste Home Intelligence-software, der giver dig intelligente kort-, stemme- og appfunktioner. Dette inkluderer børne- og kæledyrslås ( ja, tilsyneladende har nogle hunde fundet ud af, hvordan man tænder og slukker robotstøvsugere), forstyr ikke samt rumspecifikke rengøringspræferencer.

Med Imprint Smart Mapping kan du nemlig oprette tilpassede Smart Maps, hvilket betyder, at du kan bede robotten støvsuge specifikke rum. Du kan også få estimerede rengøringstider samt oprette rengøringsrutiner baseret på dine foretrukne tidsplaner, rum og automatiseringer.

Du kan også starte rengøringen via Google Assistant, Alexa og Siri. Der findes omkring 600 understøttede Alexa- og Google Assistant-kommandoer, og for Siri-integrationer kan du konfigurere brugerdefinerede sætninger og bare sige “Hej Siri, bed Roomba gøre rent overalt”.

Roomba i5+, der er den dyreste af de to, kan også tømme sin støvbeholder i den medfølgende Clean Base, der både oplader banditten og fungerer som ekstern støvbeholder.

De to nye robotter kommer i handelen til september med prislapper på 3.699 kroner (Roomba i5) og 5.699 kroner (Roomba i5+).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.