ElbilerTophistorie

Tesla-aktien dykker efter ny Musk-udmelding

Tesla-aktien er på laveste niveau i to år, efter at Elon Musk har meddelt, at han ikke vil trække sig helt fra Twitter.

Tirsdag faldt Tesla-aktien til dert laveste niveau i mere end to år. Det kommer efter at Elon Musk meddelte, at han ikke vil trække sig helt fra Twitter. Han vil godt nok stoppe som administrerende direktør, men vil fortsætte med at være chef for både software og servere.

Aktien faldt med knapt 8 procent til 137,8 dollar – hvilket svarer til 966 danske kroner. Aktien er dermed faldet med hele 66 procent i år. Selv om værdien af Tesla dermed kun er en tredjedel af det, den var for et år siden, har selskabet dog stadig en markedsværdi på 432 milliarder dollar. Altså omkring 3.000 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er Musks køb af Twitter, der har skabt den store uro. Musks fokus på Twitter går simpelthen ud over Tesla, mener analytikere – og åbenbart også investorer.

“Prisen på Tesla-aktien reflekterer nu værdien af ikke at have nogen administrerende direktør,” skriver investeringsrådgiver Ross Gerber eksempelvis på Twitter.

Det seneste stød kommer efter en episode, hvor Elon Musk i en afstemning spurgte, om han skulle stoppe som leder af Twitter. Det svarede mere end 57 procent af brugerne “ja” til. Herefter meddelte Musk, at han godt nok vil finde en ny CEO, men at han fortsat vil lede selskabets software- og server-teams. Altså grundlæggende det, der er essensen af Twitter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.