TophistorieYouTV

2 Døgn får premiere på Yousee Xee den 22. februar

Yousee Xee står bag den originale actionserie 2 Døgn, der udspiller sig på den københavnske vestegn. Den får premiere den 22. februar.

Yousee har nu meldt ud, at serien 2 Døgn, der er udtænkt til at genopfinde actiongenren, får premiere den 22. februar. Serien er lavet eksklusivt til Yousee Xee og den foregår på Københavns Vestegn og giver et “autentisk indblik i forstadsmiljøerne omkring den danske hovedstad”.

2 Døgn handler om fætrene Otto og Christian, der bliver tvunget til at se deres mørkeste sider i øjnene i en flugt på livet, der udfordrer fætrenes venskab, moral og menneskelighed. Med 2 Døgn kan Xee for første gang vise en YouSee Original, der tager udgangspunkt i actiongenren.

– Hos Xee har vi allerede haft stor succes med comedy og dramedy, og nu glæder vi os meget til at præsentere Xee’s seere for en actionserie. Det har været en stor fornøjelse at arbejde med dette team, som fra start til slut har vist, at de brænder for at fortælle en spændende historie, der foregår over to døgn på Københavns Vestegn, siger Linda Etgar, der er ansvarlig for de danske produktioner på Xee.

Unikt soundtrack

Der er i samarbejde med Universal Music lavet et originalt soundtrack til 2 Døgn med bl.a. kunsterne som Tessa, Artigeardit og ICEKIID. Alle sangene er skabt specielt til serien og udgives i takt med det afsnit, hvor sangen bliver præsenteret.

– Soundtracket til 2 Døgn er vores forsøg på at videreudvikle soundtrack-formatet både kunstnerisk og strategisk. Serien skildrer et miljø og en underverden, som er så tæt forbundet med netop hiphop og rap, hvorfor det ikke alene handler om et stærkt lydbillede, men også om at tappe ind i og skabe en kultur, hvor musikken og serieuniverset spiller sammen, og hvor begge parter løfter hinanden, siger Sara Chloé Cantor fra Universal Music.

Soundtracket indeholder numre fra række meget forskellige kunstnere, som eksempelvis Tessa, Artigeardit, ICEKIID, Jamaika, Carmon og Shooter Gang mens det også præsenterer nogle af morgendagens stjerner som Lamin, Michael Williams, J-Mix, Speedy, 8Trappy og BeneBoom.

Traileren til 2 Døgn.

Fakta om 2 Døgn:

  • Serien består af 6 afsnit a ca. 35 min.
  • Medvirkende: Oscar Giese, Kasper Stensbirk, Maria Rich, Dejan Cukic, Clara Rosager, Amanda Radeljak, Morten Poulsen, Sebastian Bull, Lukas Løkken m.fl.
  • Idé: Nicolai Achton og Oscar Giese
  • Manuskript: Oscar Giese & Simon Weil
  • Instruktør: Nicolai Achton
  • Produceres af Drive Studios: Anders N. Berg, Maj-Britt Landin og Mikkel Vogt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.