fbpx

 

 

 

 

TophistorieYouTV

YouTV er i luften – her er priserne

Danskerne er vågnet op til endnu en streamingtjeneste. YouTV har slået dørene op, og giver brugerne mulighed for at vælge eget indhold.

Endnu en uge, endnu en streamingtjeneste. Det Yousee-ejede Nuuday har i dag åbnet for YouTV, der er gerne vi have et digitalt alternativ til den traditionelle tv-pakke. I YouTV er der mulighed for at sammensætte sin egen indholdspakke ved at vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 8 forskellige streamingtjenester.

– Vi vil gerne tilbyde endnu mere valgfrihed, og med YouTv kan brugerne i alle abonnementer vælge, hvilket indhold, de ønsker at have med. Skifter behovet, kan de skifte det valgte indhold ud efter 30 dage. Brugerne betaler dermed i endnu højere grad kun for det, de ser, siger Michael Moyell Juul, der er CEO i Nuuday.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle abonnementer indeholder en “grundpakke” bestående af alle (de i forvejen gratis) DR-kanaler, Paramount+, Fox+ og Yousee-kanalen Xee. Derudover får man mellem 3 og 30 point, som kan bruges til at vælge enkelte tv-kanaler eller streamingtjenester. Tv-kanalerne koster 1 point mens streamingtjenesterne koster mellem 2 og 6 point.

Det billigste abonnement hos YouTV koster 199 kroner om måneden og giver, ud over “grundpakken”, tre point, man kan lege med. Det største abonnement med 30 point koster 499 kroner om måneden.

YouTV
YouTV-brugerfladen.

Man kan eksempelvis vælge HBO Nordic for seks point. En komplet oversigt over de forskellige kanaler og tjenester kan ses hos YouTV.

YouTV kan i starten ses via mobil og tablet, computer og Chromecast. En Apple TV app er på vej, loves det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fakta om YouTv

 • YouTv kan tilbyde fire fleksible streamingabonnementer, hvor brugerne kan vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 8 streamingtjenester
 • Man kan vælge abonnementer på 3, 10, 20 eller 30 point. Alle tv-kanaler koster 1 point. Streamingtjenester koster fra 2-6 point.
  • 3 point koster 199 kr. per måned.
  • 10 point koster 299 kr. per måned.
  • 20 point koster 399 kr. per måned.
  • 30 point koster 499 kr. per måned.
 • Alle abonnementer giver desuden adgang til DRTV, som er den mest brugte danske streamingtjeneste, Xee, hvor man bl.a. finder YouSee Originals samt et bredt streamingkatalog af både nye og ældre film og serier fra Paramount og Fox.
 • Al kommunikation, betaling og support foregår digitalt.
 • Brugerne får adgang til indholdet i YouTv med det samme, de tilmelder sig på hjemmesiden, og der er ikke oprettelsesgebyr eller bindingsperiode.

Back to top button