×
Gadgets

Ægte wearable: Livremmen der oplader din mobil

Der er hjælp på vej til os, der ofte arbejder mobilen tør for strøm i løbet af dagen. Ion Belt er en helt almindeligt livrem med et indbygget 3.000 mAh batteri. Det er nok til at oplade det 1.715 mAh store batteri i iPhone 6s og stadig have en sjat strøm til overs til uheld.

Et indbygget USB-stik i selve bæltespændet sørger for at bæltet selv kan oplades om natten. I den anden ende af livremmen sidder selve opladerstikket til mobilen, så du kan have mobilen i lommen, mens den lades op. Der er endda LED-lys på siden, der sladrer om batteritilstanden.

The-Ion-Belt-which-can-charge-your-phone-2

Sikkerheden er naturligvis også tænkt ind, for litium-batterier kan være ustabile. Derfor har Ion Tech kapslet batterierne ind i to lag ekstra stål via en teknologi, de kalder Encapsulpak.

Ion Belt er endnu kun en prototype og firmaet bag forsøger at samle penge ind via Kickstarter. Lykkes det, bliver livremmen tilgængelig i juni 2016, loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.