fbpx

 

 

 

 

Gadgets

AirPods 2 kommer inden sommer med indbygget sundhedsteknologi

De trådløse hovedtelefoner skal angiveligt holde øje med dit helbred.

Apples trådløse AirPods er med tiden blevet en stor succes – og var eksempelvis fuldstændig udsolgt i Danmark omkring juletid. Men de efterhånden mere end to år gamle hovedtelefoner står overfor en opdatering og den vil komme allerede inden sommerferien, hævder en artikel fra websitet Digitimes, der har sine kilder i produktionsledet.

Yderligere hævder sitet, at hovedtelefonerne vil kunne holde øje med dit ve og vel via indbyggede helbredsfunktioner. En tanke, der har snurret hos rygtemagere og analytikere i efterhånden et stykke tid, mens skeptikere hævder at AirPods’ene er for små til væsentlige sensorer. Det skal nævnes, at Digitimes har et noget mikset historik med rygter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indbygget pulsmåler?

Visse rygter hævder, at AirPods vil få indbygget pulsmåler – en oplagt sportsfunktion. Til gengæld er der samtidig klager over, at hovedtelefonerne nemt falder ud, hvorfor de ikke virker oplagte til løb.

Tidligere rygter har gået på, at Apple ville opdatere sine AirPods (eller rettere, opladeræsken) med trådløs opladning i år, men vente med en større overhaling af produktet til 2020. Der har endda været snak om, at hovedtelefonerne fik aktiv støjdæmpning.

For nyligt blev det sagt, at den længe ventede trådløse opladerplade, AirPower, er på vej i produktion. Pladen kan oplade både iPhone, Apple Watch og AirPods trådløst.


Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button