GadgetsTophistorie

Apple holder event 15. september

Apple har inviteret til event den 15. september og alle forventer at iPhone 12 bliver hovedpersonen. Her er, hvad vi ved ...

Så kom indbydelsen til Apple-event. Det kommer til at foregå som et stream fra Apple Park den 15. september og selv om det ikke oplyses, så forventer alle, at hovedpersonen er iPhone 12. Muligvis flankeret af andre nye produkter som Apple Watch Series 6, en ny iPad-model og de længe ventede AirTags.

Det er uvist om begivenheden streames live eller om den er indspillet på forhånd. Men grundet COVID19 bliver der ikke inviteret gæster til eventet.

Ifølge vedholdende rygter kommer der fire forskellige udgaver af iPhone 12 i to “familier”. iPhone 12 og 12 Max forventes at have 5,4 og 6,1 tommer skærme, mens 12 Pro og 12 Pro Max har skærme på 6,1 og 6,7 tommer.

Pro-udgaverne vil have funktioner, der ikke er med i de “ordinære” modeller, såsom 120 Hz skærmopdatering, LiDAR-sensor og en ekstra 12-megapixel telefoto-linse.

Der er også forventning om, at Apple benytter lejligheden til at præsentere den nye ‘iPad Air 4’, der kommer til at låne designelementer fra iPad Pro. Den kan du læse mere om her.

Apple Watch Series 6 forventes også præsenteret – og der er vedholdende rygter om, at der samtidig kommer en ny og billigere Apple Watch SE, der muligvis er indkapslet i plastik frem for aluminium.

Sidst, men ikke mindst, så er vi mange der håber at dette bliver dagen, hvor vi endelig får de berygtede AirTags at se; små skiver der kan monteres på emner, så de kan spores via Ultralyd Wideband og Bluetooth. Ikke ulig produkterne fra Tile.

[OPDATERING] Nu melder rygterne, at eventet vil være centreret omkring Apple Watch og iPad – og ikke iPhone, som først antaget. De nye iPhone-modeller vil i stedet blive præsenteret ved et selvstændigt event til oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.