Gadgets

Apple vil gøre glasbagsiden på iPhone trykfølsom

Apple fik i går godkendt hele 37 nye patenter. Et af dem går ud på at gøre glasbagsiden på iPhone berøringssensitiv.

På kommende iPhone-modeller kan glasbagsiden måske bruges til at betjene telefonen på samme måde som skærmen på fronten. Apple har fået godkendt voldsomme 37 nye patenter på én gang og specielt en af dem kan ændre måden, vi betjener vores telefoner på markant.

Patentet foreslår at iPhone skal være berøringssensitiv på bagsiden, så brugere kan bladre i sider, scrolle på websider og spille spil ved at bruge glasset. Samme patent specificerer muligheden for at scrolle proportionalt med hældningsgraden – altså muligheden for at glide ned over for eksempel hjemmesider ved at hælde telefonen en anelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Genopliver AirPower

Ovenstående ligger sandsynligvis langt ude i fremtiden, hvis det da nogensinde bliver til et virkeligt produkt. Men Apple fik også patent på en af AirPower-opladerens mest prominente funktioner (og den, der har voldt mest besvær for udviklerne, hvis man skal tro rygterne), nemlig muligheden for at oplade flere forskellige produkter på én gang. Den såkaldte multi-device charging.

AirPower-opladeren blev lovet for mere end et år siden, men Apple har været bekymrende stille om produktet lige siden. Patenterne viser at Apple ikke har ”glemt” AirPower, men det er stadig uvist hvornår vi får den trådløse oplader at se ude i virkeligheden

Back to top button