Gadgets

Apples radikale nye iPhone 12 tager pludselig form

Er du en af dem, der savner et nyt design på iPhone, er der håb forude. Her er en stribe billeder, der viser hvordan iPhone 12 vil se ud, baseret på læk.

Står rygterne til troende, vil iPhone 12 være den største designændring på iPhone-modellerne siden iPhone X blev lanceret for snart tre år siden. Med udgangspunkt i de læk, der har været indtil videre, har det respekterede website PhoneArena fået produceret en stribe ret imponerende billeder – eller rettere computertegninger – af iPhone 12, Pro og Pro Max.

Fra tidligere læk ved vi allerede, at 12’erne med meget stor sandsynlighed vil have et markant bedre kamera med tilføjet Lidar-sensor. En funktion, der er hentet fra den seneste iPad Pro 2020 (læs vores anmeldelse lige her). Designet skulle også have hentet inspiration fra iPad’en, med flade sider og mindre notch.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med de imponerende computertegninger får vi et endog temmelig godt indblik i, hvordan telefonerne forventes at se ud. Og de er næppe langt fra sandheden. I hvert fald hævder rygtesmeden Jon Prosser, at billederne ifølge hans kilder er ”temmelig nøjagtige”. Jon Prosser har igennem det seneste år leveret meget troværdige gætterier på Apples-produkter; han fik eksempelvis ret i den eksakte dato for lanceringen af iPhone SE 2020. 

Den eneste detalje, der er bred uenighed om, er størrelsen på notchen. Prosser mener, at PhoneArena har ramt rigtigt på billederne af den almindelige 12’er, men ikke på 12 Pro; notchen bliver kortere, men ikke meget tyndere. 

Her er nogle af billedenerne af iPhone 12 (klik for at forstørre):

Og her er nogle af iPhone 12 Pro og Pro Max. Vil du se flere, kan du besøge PhoneArena:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge rygterne kommer deri år fire forskellige udgaver af iPhone 12 med forskellig bestykning. De vil også være forholdsvis billige, hævder Prosser. Således vil den mindste model blive solgt for 649 dollars, hvilket er 50 dollars mindre end den nuværende iPhone 11 sælges for. Den største af modellerne vil være prissat til 1.099 dollars, mener Prosser. Altså samme pris som den nuværende iPhone 11 Pro Max. Her ern oversigt over modeller, funktioner og priser:

  • 5,4 tommer iPhone 12 (kodenavn D52G), OLED-skærm, 5G, dobbelte kameraer (649$).
  • 6,1 tommer iPhone 12 (D53G), OLED-skærm, 5G, dobbelte kameraer (749$).
  • 6,1 tommer iPhone 1 Pro (D53P), OLED-skærm, 5G, triple-kamera + Lidar (999$).
  • 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max (D52G), OLED-skærm, 5G, triple-kamera + Lidar (1.099$).

Hvad synes du om designet? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button