×
ElbilerTophistorie

Billigere Polestar 3-variant med baghjulstræk

Den nye og billigere variant af Polestar 3 har den længste rækkevidde af de nu tre forskellige udgaver.

Det er ikke længe siden Polestar begyndte at levere sin model 3 til kunderne. Men nu er sortimentet blevet udvidet med en ny billigere variant, der har samme rækkevidde, udstyr, teknologi og design som resten af Polestar 3-varianterne. Der mangler bare en af motorerne.

Et greb som Polestar også benyttede på Polestar 2-modellen, der ligeledes kom i en billigere baghjulstrukken variant efter den indledende lancering.

Polestar 3 Long Range Single Motor er udrustet med den samme 111 kWh batteripakke som Dual Motor-modellerne og tilbyder den samme 250 kW opladningskapacitet til en DC-opladning på 30 minutter fra 10-80 procent.

Den nye Long Range Single Motor-version har en rækkevidde på op til 650 WLTP-kilometer og en pris, der starter ved 675.000 kroner. Det er 50.000 kroner mindre end udgaven med to motorer. Dermed er den nye variant samtidig den, der har den længste rækkevidde. Dual Motor-udgaven går 631 WLTP-kilometer på en fuld opladning.

Motoren, der driver bagakslen på Long Range Single Motor-versionen, yder 220 kW og har et drejningsmoment på 490 Nm. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder.

Ligesom resten af MY25-serien bliver Pilot-pakken med LiDAR fra Luminar også tilgængelig i Polestar 3 Long range Single motor-versionen.

Den nye Polestar3 variant kan allerede findes i konfiguratoren på Polestar-hjemmesiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.