Gaming

Bliver The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima udgivet I år?

Et Facebookopslag på den officielle PlayStation Sverige side har sparket gang i rygterne om en mulig udgivelse af de to eksklusive PS4 titler The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima i 2018

PlayStation fans verden over har uden tvivl en masse spændende eksklusive PS4 titler at se frem til i år. Men fan-favoritterne The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima, er der endnu ikke nogen officiel udgivelsesdato på. Når det er sagt, så viser et opslag på den officielle svenske PlayStation Facebookside, at de to meget ventede spil kan blive udgivet i år.

Som man kan se i nedestående Facebookopslag, så nævner PlayStation Sverige både The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima, og de slutter opslaget med beskeden om, at det bliver et utroligt PlayStation år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygte er ikke bekræftet

Det er ikke bekræftet, om spillene kommer i år. Det sker også sommetider, at regionale sociale medier kontoer laver fejl og kommer med forkerte oplysninger. Men det er værd at notere sig, at de to spil er nævnt sammen med andre projekter, der alle har bekræftet udgivelsesdatoer i 2018.

Ved Coolshop kan man forudbestille The Last of Us: Part 2, og de skriver, at udgivelsesdatoen er den 14. september 2018. Det virker dog også urealistisk, da Sony ikke selv har meldt noget ud. Så hvor Coolshop har denne dato fra, ved vi ikke.

Udgivelse i 2018 virker ikke realistisk

Neil Druckmann, instruktøren af The Last of Us: Part 2, diskuterede for et par måneder siden spillet sammen med udviklerne fra Naughty Dog på PlayStation Experience 2017. Udviklerne fortalte, at den ventede efterfølger var 50 eller 60 procent færdig. Med det in mente, så virker en udgivelse i 2018 ikke så realistisk.
Ligeledes er der heller ikke frigivet meget information om Ghost of Thushima omkring spillets temaer, indstillinger og hovedpersonen. Så det vil være meget overraskende, hvis det spil udgives i 2018.

Alt taget i betragtning, så er det bedst at tage rygtet med The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima med et gran salt. Især fordi udviklerne fra Naughty Dog og Sucker Punch stadig ikke har meldt noget ud om en mulig udgivelsesdato. Men skulle det ske, at disse to store eksklusive PS4 titler skulle komme ud i år, så er det muligt, at Sony vil gemme meddelelsen til E3 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

The Last of Us: Part 2 og Ghost of Tsushima er pt under udvikling til PlayStation 4

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.