Pixel
Transport

BMW gør klar til lancering af en helt ny type elektisk bil

BMW er på vej med noget, de selv hævder slår Teslas Model 3 - og lanceringen bliver overvældende

BMW gør sig klar til lanceringen af deres første bil i serien iNext, som er deres næste generation af elektriske biler, og nu har de teaset med en bunke billeder af designere der arbejder på konceptbilen.

Flyves rundt over hele verden

BMW har besluttet sig for en lidt alternativ lancering af bilen, der vil blive lanceret d. 9 september. Først bliver bilen vist i Munchen, dernæst lastet på et 777f fra Lufthansa og fløjet til New York, derefter San Fransisco, Beijing og til sidst til Frankfurt. Det er en smule selvmodsigende at bruge den mest miljøbelastende transportform til at flyve en elektrisk bil rundt i verden – men BMW gør virkelig noget ud af det og har inviteret journalister fra hele verden til de forskellige lanceringer.

Samme pris som Tesla Model 3… Måske

BMW har indikeret, at den nye bil kommer til at konkurrere med Teslas Model 3, der lige nu rulles ud fra den amerikanske producents fabrikker. Blandt andet skulle prisen være nogenlunde sammenlignelig – hvilket betyder en dansk pris under 400.000 kr. Derudover skulle rækkevidden også være i samme kategori – og endda måske lidt større.

iNext kommer først “rigtigt” på markedet i 2021 – vi tør næsten ikke gætte på, hvordan BMW vil slå på tromme for bilen til den tid.