×
ElbilerTophistorie

Bud på Tesla Model 2 designet

Sådan kommer Tesla Model 2 til at se ud, hvis man skal tro informationer fra Walter Isacssons Elon Musk-biografi.

Den kommer i 2025 og den får en pris på 25.000 dollars, svarende til 180.000 kroner før afgifter. Sådan siger rygterne i hvert fald. Rygterne siger også, at Tesla Model 2, som den måske kommer til at hedde, kommer til at se ud som på billedet ovenfor.

Det er magasinet motor1.com, der har fået fremstillet computertegninger af bilen, som de forventer, at den vil se ud. Designet er baseret på informationer fra Walter Isacsson-biografien om Elon Musk.

I bogen fortælles det nemlig, at Tesla Model 2 får linjer, der ligner Cybertruck, for at maksimere enkelheden i formen og dermed holde produktions- og samleomkostningerne nede.

Den får dog væsentlig mindre dimensioner. Model 2 bliver en bil i B-segmentet, ligesom Peugeot e-208, og der vil være et stort fokus på aerodynamikken.

Tesla Model 2
Motor1.com’s bud på Tesla Model 2.

Ifølge bogen blev prototypen vist frem for Musk i februar måned – og han elskede den.

Allerede under præsentation af deres Master Plan 3 kunne Musk fortælle, at modellen optimalt set vil være udrustet med et såkaldt LFP-batteri (litium-jernfosfat). Det er billigere end de NCM-batterier, der er mest udbredt i dag. En passende batteristørrelse i denne sammenhæng ville være 53 kWh, sagde Tesla.

Baseret på nutidens standarder vil et sådan batteri kunne give Tesla Model 2 en rækkevidde på omkring 350-450 WLTP-kilometer.

Ifølge rygterne starter produktionen af den mindste Tesla mellem 2024 og 2025 i Texas-fabrikken. Senere skal bilen fremstilles i Kina, Mexico og – muligvis – i Indien, hvor Tesla angiveligt planlægger en ny fabrik.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.