×
NetflixTophistorie

Dansk Netflix-gyser får premiere 28. november

Den hedder Nisser, men traileren afslører, at der ikke er tale om harmløs juleunderholdning for hele familien. Se traileren her.

Så er der kommet både trailer og dato på det danske Netflix-gys Nisser, der blev meddelt allerede i oktober sidste år. Selv om både titel og premieredato antyder det, er Nisser ikke just møntet på julehygge. Snarere det modsatte. Nisserne er nemlig af den blodtørstige slags.

Gyseren er skåret op i seks afsnit, men vi forventer at de alle kan ses fra premieredatoen den 28. november. Det er i øvrigt første søndag i advent.

En familie på fire rejser til en afsidesliggende ø i Danmark, for at holde jul. Øen styres af en religiøs gruppe, der lever i balance med nogle skabninger i skoven, der viser sig at være nisser. Således minder præmissen ikke så lidt om The Village (2004) fra M. Night Shyamalan.

Men der er i høj grad også hentet inspiration fra Spielbergs E.T. når pigen i familien møder en baby-nisse i garagen. En scene, der kan ses i traileren herunder:

I hovedrollerne finder man blandt andet Ann Eleonora Jørgensen  (Forbrydelsen, Herrens Veje), Rasmus Hammerich (En Frygtelig Kvinde), Peder Thomas Pedersen (Kinamand, Advokaten), samt Lila Nobel og Lukas Løkken der begge var med i The Rain. Serien er skrevet af Stefan Jaworski og instrueret af Roni Ezra.

Serien er optaget i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.