Netflix

Ny dansk Netflix-serie om blodtørstige nisser

Den populære The Rain efterfølges af en ny dansk-produceret serie, der handler om nisser. Ikke søde julenisser, men den blodtørstige slags …

En familie på fire rejser til en afsidesliggende ø i Danmark, for at holde jul. Øen styres med hård hånd af en stærkt religiøs gruppe, der lever i balance med frygtelige skabninger i skoven, der viser sig at være … nisser. Sådan er præmissen for en ny dansk Netflix-serie, Nisser, der skal følge op på successen med The Rain (læs vores anmeldelse her).

Da pigen i familien finder en såret baby-nisse og bringer den med sig hjem, forstyrrer hun uforvarende balancen mellem mennesker og nisser og kaster alle i øen ud i en kamp på liv og død, for tro, familie og ren overlevelse.

Der er endnu ikke nogen informationer om, hvornår Nisser få premiere. Men den er – ligesom The Rain – lavet af danske Miso Film, der i øvrigt også stod bag Ole Bornedals DR-serie 1864. Serien er i seks afsnit og optaget i Danmark.

– Med vores nye Netflix-serie Nisser fortsætter vi det stærke partnerskab, vi har opbygget med Netflix gennem tre sæsoner af The Rain. Nisser er et julehorror-show, der udforsker forudsætningen ‘Hvad hvis nisserne var ægte og farlige?’ Serien optages udelukkende i omegnen af København og vi ser frem til at give Netflix-abonnenterne et unikt bud på julegenren, siger Peter Bose, der er CEO og producer hos Miso Film.

Også hos Netflix ser de frem til Nisser:

– Der er flere grunde til, at vi er begejstrede for denne nye danske produktion. For det første har vores partnere hos Miso Film vist sig at være gode historiefortællere. For det andet resonerer det altid godt i Norden, når vi tapper ind i de lokale myter og, som med Nisser, omdanner dem til en moderne julehistorie – med en snert af gys, siger Tesha Crawford, der er direktør for Netflix’ internationale originalserier i Nordeuropa.

I hovedrollerne finder man blandt andet Ann Eleonora Jørgensen  (Forbrydelsen, Herrens Veje), Rasmus Hammerich (En Frygtelig Kvinde), Peder Thomas Pedersen (Kinamand, Advokaten), samt Lila Nobel og Lukas Løkken der begge var med i The Rain. Serien er skrevet af Stefan Jaworski og instrueret af Roni Ezra.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.