×
ElbilerTophistorie

Nio sender de første ET7 mod Danmark

Nio ET7, der byder på 1.000 kilometers rækkevidde, er nu officielt på vej mod Danmark. Bilerne blev skippet fra Kina forleden.

Et sted på de syv have vugger mere end 150 Nio ET7. De er på vej mod Europa og en del af dem skal til Danmark. Det bekræftes i en video, som Nio har delt på den kinesiske tjeneste Weibo. Videoen kan ses længere nede på siden og lister de lande, som bilen skal sælges i.

“Nio ET7 sætter sejl i Europa og vil være åben for booking og levering i Tyskland, Holland, Danmark, Sverige og Norge, hvilket giver flere europæiske brugere et komplet servicesystem og mulighed for en behagelig livsstil”. Sådan skriver kineserne i indlægget. I selve videoen skrives der ligeledes “Hej Danmark”.

Nio forventer at kunne levere de første ET7’ere til danske kunder “i løbet af efteråret”. Bilen er en luksusmodel med Dolby Atmos lydsystem som standardudstyr og indbygget digital assistent kaldet NOMI.

Bilen gør sig også bemærket ved at have en (teoretisk) rækkevidde på mere end 1.000 kilometer på en opladning. Den største variant har en potent 150 kWh batteripakke ombord.

Videon fra Weibo, hvor Nio bekræfter at ET7 er på vej mod Danmark.

Batteriskiftestationer

Nio kommer dog også med en løsning tll dem, der kan nøjes med et mindre batteri, nemlig batteriskiftestationer. I løbet af de kommende år vil Nio opstille såkaldte swap stations rundt omkring i landet, hvor Nio-ejere kan skifte til et fuldt opladet batteri i stedet for at skulle vente på at lade op.

– Danmark er et bæredygtigt og innovativt land, og det resonerer med vores vision. Vi har glædet os meget til at bevæge os ud på det danske marked i forbindelse med den allerførste udrulningsbølge, siger Anja Bruun Meineche, der er Head of User Development for Nio i Danmark.

Netop Nio ET7 er en af de første produkter, der bliver lanceret i Danmark. Men på selskabets hjemmeside kan man se, at de planlægger at sælge yderligere to modeller herhjemme, nemlig SUV’en ES7 og sedanen ET5.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.