×
Elbiler

Den elektriske Peugeot e-208 kan reserveres nu

Den elektriske minibil Peugeot e-208 kommer til Danmark i starten af næste år, men kan allerede forudbestilles nu.

Vil du være blandt de første, der kan køre rundt i Peugeot e-208 herhjemme, kan du allerede nu reservere et eksemplar af minibilen, der kommer på vejene i starten af næste år. Der er dog endnu ikke nogen fastlagt dansk pris – men den forventes at blive på omkring 250.000 kroner.

Peugeots elbil gemmer på en 50kWh batteripakke, der giver bilen en rækkevidde på op til 340 kilometer (WLTP). Motoren er en 100 kW variant – svarende til 136 hk – med et drejningsmoment på 260 nm.

Peugeot e-208 kan oplades via en almindelig stikkontakt, men via en ladestander kan der opnås 11 kW – og på offentlige hurtigladere kan bilen håndtere 100 kW, så batteriet kan oplades 80 procent på en halv time. 

Peugeot e-208 er, ligesom Opel Corsa-e der også er en del af Groupe PSA, baseret på e-CMP-platformen; franskmændenes pendant til Volkswagens nye MEB-platform, som både ID.3 og ID.4 baseres på. Elbilen er udstyret med elektrisk varmeveksler på 5 kW, og den leverer varme til bilens kabine. Den kan styres fra en app, så man kan forvarme bilen, når den er sat til opladning.

Bilen kan reserveres hos Peugeot Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.