×
Disney+

Disney+ kommer til flere europæiske lande til marts

Disney+ streamingtjenesten åbner i mindst fem Europæiske lande den 31. marts næste år – men uvist om Danmark er blandt de heldige.

England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien bliver de næste europæiske lande, der får adgang til streamingtjenesten Disney+. Det vil ske den 31. marts 2020, afslører Disney i et tweet. I samme besked loves det, at der tilføjes flere lande til listen. Det lyder som om, det er flere lande, der får tjenesten på samme dato – men det er uvist om Danmark er imellem.

Disney+ er allerede tilgængelig i ét europæisk land, nemlig Holland, hvor tjenesten lancerede som en gratis testperiode i september måned. Men en bredere europæisk lancering har endnu ikke været fastlagt. I USA og Canada åbner tjenesten officielt på tirsdag den 12. november.

I Holland koster et abonnement på tjenesten den nette sum af 6,99 euro, hvilket svarer til 52 danske kroner. En fair pris, den voldsomme mængde af indhold taget i betragtning. For et par uger siden præsenterede Disney en tre timer (!) lang trailer for indholdet på tjenesten. Der er dog ingen garanti for, at samtlige titler er tilgængelig i alle lande.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.