fbpx

 

 

 

 

DRTVTophistorie

DRTV åbner nye livekanaler under OL

Når de olympiske lege går i gang, vil der samtidig lyde et startskud til tre helt særlige OL-kanaler, fortæller DRTV. Kanalerne skal supplere DR1 og DR2, når DR over de kommende uger sender mere end 1.000 timers direkte tv fra OL i Tokyo.

Den primære OL-kanal på DRTV viser OL døgnet rundt. I løbet af konkurrencedagen vil den zoome ind på de steder, hvor der kæmpes om guld, og så vil den sende det bedste fra dagen, når Tokyo er gået i seng, og vi venter på, at de næste konkurrencer begynder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to andre OL-kanaler fokuserer på de store dramaer og følelser, når der kæmpes om guld, sølv og bronze i en række forskellige discipliner, vi normalt ikke stifter så meget bekendtskab med.

– OL-kanalerne på DRTV giver både seerne mulighed for at vælge mellem flere sportsgrene i det øjeblik, de sker, men de gør også, at vi lynhurtigt kan ændre sendefladen, når vi overraskes af dygtige atleter, der pludselig står med medaljechancer i deres disciplin. Fleksibiliteten gør, at vi kan give atleterne al den opbakning hjemme fra Danmark, vi overhovedet kan, siger Peter Rosberg, der er publiceringschef i DR med ansvar for DRTV.

DR deler OL-rettighederne med Discovery Networks, og på DRTV kan man derfor se direkte med til ceremonierne og når der dystes i atletik, sejlsport, badminton, kvindefodbold, herrehåndbold, dressur, gymnastik, skydning, bordtennis, bueskydning, kano/kajak, volley, boksning, synkronsvømning, BMX, brydning – græsk/romersk, vægtløftning, karate, triathlon, baseball/softball, vandpolo, ridesport – spring, rytmisk sportsgymnastik og moderne femkamp.

Under OL giver DR også et dagligt overblik over alt det bedste fra OL med en top 5 på DRTV. Og allerede nu kan man varme op til, at faklen tændes med en masse OL-indhold på DRTV. Her kan man for eksempel se en række af spektakulære sportsdokumentarer om store sportsnavne som Usain Bolt, komme i olympisk praktik med Sara Slott Petersen eller Viktor Axelsen eller gense nogle af de største danske OL-øjeblikke.

For børnene er der også OL-dækning, når Ultra Nyt Sport med Ryan Lakou zoomer ind på OL.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OL går i gang den 23. juli. Ligesom EM i fodbold sendes OL i fuld HD 1080p50.

Back to top button