TeknologiTophistorie

Telmore klar med eSIM til Apple Watch

Som lovet tidligere på året er Telmore nu også klar til at tilbyde eSIM til Aplle Watch – men Android-baserede smartwatches må vente.

Telmore er nu endelig klar med eSIM til Apples smartwatch – eller ‘Apple Watch Series 5 med indbygget mobil’, som Telmore har valgt at kalde det. Android-smartwatches understøttes stadig ikke. Selskabet har tilbudt eSIM til udvalgte mobiltelefoner siden marts måned.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder Apple Watch 5, med nem og hurtig adgang til at foretage opkald, beskeder og meget mere, siger Henrik Lehman, direktør i Telmore.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et eSIM-abonnement til uret koster 29 kroner om måneden og er hægtet op til det almindelige mobilabonnement, hvilket betyder, at uret får adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af dit mobilabonnement. De første tre måneder er eSIM-abonnementet til uret gratis.

Da Telmore lancerede eSIM til telefoner i marts måned, blev der også lovet eSIM til smartwatches med Andrid-styresystem – men der blev ikke sat dato på.

Det er et år siden at Yousee, der ligeledes ejes af TDC, åbnede for eSIM til Apple Watch. Yousee åbnede for eSIM til (udvalgte) mobiletelefoner så sent som i begyndelsen af juni måned i år.

For flere informationer om priser og abonnementer, se telmore.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.