×
Gaming

Elder Scrolls Blades kommer til mobil til efteråret

Et af verdens mest kendte spil franchises kommer til mobile enheder i løbet af efteråret.

Flere og flere af de største spilfranchises dukker op på mobiltelefoner og tablets, og med Elder Scrolls – Blades vender spiludgiveren Bethesda lidt om på rækkefølgen af udgivelse: Normalt kommer spil først til PC og konsoller, dernæst (måske) Mac, og til sidst på mobile platforme. Men Bethesda har besluttet, at Blades kommer først på mobile enheder. På E3 lancerede Bethesda det nye spil, og demoen blev vist på en iPhone X, men ifølge Bethesda vil alle større mobilplatforme blive understøttet.

RPG på højkant

Det er sjældent at de større titler kan spilles i andre formater end landscape – men Bethesda har gjort meget ud af, at Blades også kommer til at fungere med telefonen på højkant. Udover det er spillet i øvrigt relativt traditionelt opbygget; Du er en af de navnkundige Blades – en slags elite sikkerhedsstyrker – der kommer tilbage til dit hjem og finder det smadret. Det finder du dig naturligvis ikke i, og du skal nu løbe rundt i skumle dungeons og lede efter monstre du kan gøre det onde ved, samle guld og lækre sværd og generelt bare bygge den mest hardcore helt, du kan.

Elder Scrolls Blades bliver i udgangspunktet gratis at spille – men der vil være in-app køb, så forvent at du skal slippe kroner hvis du vil langt i spillet. Der er ingen fast udgivelsesdato – bortset fra “engang til efteråret”.

https://youtu.be/YC0I54FuZtk

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.