×
Elbiler

Elektrisk Ford Capri lækket

Nu er det ganske vist. Ford Capri er genopstået som elbil, men den ligner ikke just det gamle ikon.

“Legenden vender tilbage,” skriver Ford på sine sociale medier i anledning af premieren på den elektriske Ford Capri. Den finder sted senere i dag, den 10. juli, men allerede nu er de første billeder af den genopstandne klassiske sluppet ud.

Som det ses på billederne her, er de firekantede LED-kørelys en homage til den gamle Ford Capri fra 1980’erne. Men her holder enhver sammenligning også op.

Lige som Explorer er den nye Capri baseret på Volkswagens MEB-platform. Og i modsætning til den originale Capri, er det ikke en coupe, men derimod en “sporty crossover”. Altså hen i retningen af Volkswagen ID.5.

Ford Capri
Et af de lækkede billeder af Ford Capri.

Dermed har vi også allerede en rigtig god ide om, hvordan bilen bestykkes, selv om den i skrivende stund endnu ikke er officielt præsenteret. Rækkevidder på mellem 400 og 570 kilometer kan forventes, ligesom den sandsynligvis vil have mellem 170 og 340 heste, alt efter variant.

Billedet herunder er lækket på det spanske forum CocheSpias, og her ser man tydeligt lighederne med ID.5.

Ford Capri

Ford har tydeligvis en strategi med at genoplive klassiske modeller som elbiler. Først var det Mustang, der fik turen. Nu er det så Capri og inden længe kommer Puma også som elektrisk udgave.

Det går hurtigt: Ford Danmark er allerede klar med priserne på de to Capri-varianter, der kommer til landet. Læs mere om det her.

Herunder Fords teaser for genopstandelsen …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.