ElbilerTophistorie

Elon Musk “truer” med at forlade Tesla

I et tweet deler Elon Musk sine overvejelser om at kvitte både Tesla og SpaceX. Han har netop solgt endnu en stor portion aktier.

Så har Elon Musk igen lavet rav i den på Twitter. Tesla-bossen skriver, at han overvejer at kvitte sine jobs i Tesla, SpaceX og Neuralink for at blive influencer på fuld tid. “Wdyt” – what do you think? – spørger han herefter sine følgere.

Nu skal man næppe tage tweetet for andet end netop et forsøg på at lave rav i den. Som en af følgerne skriver: “Hvis du havde en dollar for hver lorte-post, du lavede, ville du være … åh, vent”. Hertil svarer Musk med et grin. Elon Musk er en af klodens rigeste personer.

En anden følger er mere seriøs: “Jeg synes, du har udrettet så meget, og alligevel har saboteret din arv ved til tider at opføre dig dumt. Men jeg respekterer dit intellekt og kreativitet. Så kort sagt, jeg er i konflikt”. Tweetet fra Musk kan læses her:

En mulighed er, at Musk forsøger at fjerne fokus fra en dum sag, som er opstået de seneste dage. Tesla har gjort det muligt at spille spil på skærmen i Tesla under kørslen. Det har fået medierne til at stille spørgsmålstegn ved bilens sikkerhed. Normalt kan man kun spille og se film, når bilen lades op.

Solgt aktier for fjerde gang

Siden midten af november har Elon Musk solgt ud af sine Tesla-aktier for omkring 71 milliarder kroner. Senest torsdag, hvor han solgte 934.091 af sine aktier, hvilket har indbragt ham 6,5 milliarder kroner. Det var fjerde gang siden medio november.

Faktisk spurgte han i starten af november sine følgere på Twitter, om han skulle sælge ud af sine Tesla-aktier. Hvilket der var flertal for. På trods af salget ejer Musk fortsat voldsomme 168 millioner Tesla-aktier.

Musk er diagnosticeret med Aspergers Syndrom.

Læs også vores portræt af Tesla-bossen: Elon Musk – Gal og genial

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.