GadgetsTophistorie

Femte iPhone 12 på vej hævder nyt rygte

Der kommer hele fem varianter af iPhone 12, hævder nye rygter, men den femte kommer først til februar og bliver uden 5G-forbindelse.

Hidtil har der været konsensus om, at iPhone 12 vil komme i fire varianter, der alle har 5G-forbindelse. Men ifølge nye rygter planlægger Apple at lancere en femte og billigere af telefonen, der “kun” har 4G-forbindelse, skriver Business Insider.

Rygterne stammer fra analysefirmaet Wedbush Securities, der endnu aldrig har taget fejl, når de har spredt nyheder – i hvert fald ifølge sitet AppleTrack, der holder statistik med rygtesmedenes forudsigelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Prisen [på den femte iPhone 12] bliver lavere, fordi Apple går efter et bredere kundegrundlag. Især på baggrund af recessionen forårsaget af COVID-19 bliver de nødt til at sikre, at de rammer alle priskategorier, siger Wedbush-analytiker Daniel Ives til Business Insider.

Han hævder at vide, at prisen på 4G-udgaven bliver på 800 dollars (5.200 kroner). Det ser derfor ud til at blive en variant af iPhone 12 Pro, da iPhone 12 og iPhone 12 Plus vil koste henholdsvis 699 og 799 dollars. Dermed vil 4G-udgaven blive knapt 200 dollars billigere end den næsten identiske topmodel iPhone 12 Pro med 5G.

Når det er sagt, så ønsker Apple ikke at kannibalisere på eget salg, så 4G-udgaven vil først komme i handelen engang i “starten af 2021”. Dermed kan Apple stadig sælge de dyreste modeller til de største fans i de vigtige måneder op til jul. Apple har allerede bekræftet, at alle årets iPhone-varianter vil blive forsinket på grund af coronakrisen.

De nye iPhone-modeller rygtes at have et design med flade kanter, der er inspireret af iPad Pro og iPhone 4. De får alle 5G-forbindelse og topmodellerne skulle være udrustet med Lidar-teknologi. De vil også, siger rygterne, blive solgt uden oplader eller hovedtelefoner.

Det forventes at telefonerne bliver præsenteret i september måned, som det hele tiden har været meningen, men at de først kommer i butikkerne i oktober eller november.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button