GadgetsTophistorie

Nu bekræfter Apple at iPhone 12 forsinkes

Nu kan al diskussion stoppe; Apple har højest utradionelt meldt ud, at iPhone 12 bliver forsinket. Men ikke så længe som frygtet.

Efter måneders spekulation bekræfter Apple nu, at iPhone 12 forsinkes. Men det bliver ikke, som frygtet, en forsinkelse på flere måneder, de bliver kun “nogle uger forsinket”. Det fortalte Apples regnskabschef, Luca Maestri, højst utraditionelt under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab.

“Som I ved, begyndte vi sidste år at sælge iPhone 11 og iPhone 11 Pro i slutningen af september. I år forventer vi at begynde leverancerne nogle uger senere,” sagde Maestri ifølge 9to5Mac.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke hverdagskost, at Apple indrømmer forsinkelser – eller overhovedet siger et pip om kommende lanceringer. Tværtimod. Men dermed kan der lægges låg på en diskussion, der har huseret siden COVID-19 begyndte at rasere. Så sent som igår antydede Qualcomm, at iPhone 12 forsinkes.

Det forventes at Apple vil lancere hele fire forskellige iPhone 12 modeller i år – og de vil alle have både 5G-forbindelse og OLED-skærm. Ifølge rygterne vil der komme en lille 5,4 tommer model, to 6,1 tommer modeller og en 6,7 tommer stor udgave.

Ud over skærmstørrelserne vil de største forskelle være i kamerateknologien. De dyreste af modellerne vil have et kamerahus med tre linser og være udrustet med den ‘nye’ LIDAR-scanner teknologi, som blev introduceret med iPad Pro tidligere på året.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button