Gaming

Microsoft bekræfter at Xbox One får mus og tastatur

Snart kan bruge mus og tastatur på udvalgte spiltitler.

Den ligger lige til højrebenet, men alligevel har Microsoft været modstræbende; Xbox One er i teorien en voldsom gamingcomputer, men først nu vil Microsoft bekræfte, at konsollen får understøttelse for mus og tastatur. Rygterne dukkede op i juni måned, og nu er de bekræftede. Medlemmer af Xbox Insider-programmet får muligheden allerede inden for et par uger.

Når der åbnes op for sluserne bliver det de enkelte spiludviklere der bestemmer, om deres titler skal understøtte mus og tastatur. Man kan altså ikke bare skifte controlleren ud i et hvilket som helst spil. Ifølge Microsoft bliver det gratis multiplayerspil Warframe et af de første titler, der vil understøtte mus og tastatur.

Microsoft fortæller også at de fleste kablede og trådløse mus og tastaturer vil fungere med Xbox One, men at selskabet er gået sammen med Razer for at skabe “den bedst mulige hardware”. Et faktum, som også Razer gør opmærksom på, i et tweet:


Microsoft vil afsløre flere detaljer om den nye funktion og den nye hardware den 10. november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.