×
ElbilerTophistorie

Fisker Ronin bliver en lækkerbidsken til oliesheiker

Fisker deler detaljer og adskillige nye billeder af sin elektriske Super GT capriolet, Fisker Ronin.

Lad os lige sige det med det samme: Du skal være både rig og hurtig, hvis du vil kunne køre rundt i Fiskers ultimative blærerøvsbil, Fisker Ronin Super GT Capriolet. Den fremstilles nemlig udelukkende i 999 eksemplarer og så koster den 385.000 dollars. Det svarer til 2,6 mio. kroner – inden moms og afgifter.

Til gengæld bliver bilen også en potent krabat. Den forventes at producere over 1.000 heste og bilen er udrustet med en batteripakke, der giver den en rækkevidde på 965 kilometer. En forventet acceleration fra 0-100 km/t på 2 sekunder og en tophastighed på 275 km/t.

Fisker fortæller, at Fisker Ronin “vil kunne matche matche eller overgå enhver superbil, der er på markedet i øjeblikket, samtidig med at den leverer en fantastisk rækkevidde”.

Video om Ronin.

Som en ekstra lækkerbidsken har Fisker Ronin saksedøre bagtil, der skal sikre nem adgang til bagsædet, hvor der der plads til tre personer. Fordørene åbnes elektrisk ved at stryge langs håndtaget eller ved hjælp af en smartphone. Samme smartphone kan i øvrigt bruges til at aktivere den sammenfoldelige hardtop i kulfiber.

– Dette er en bil til folk, der elsker at køre, men som også er begejstrede for bilkunst og design og kræver, at deres højtydende køretøjer tager en bæredygtig fremtid til sig, siger Henrik Fisker.

Bortset fra det med den bæredygtige fremtid, så sender hans beskrivelse af kunden mine tanker hen mod oliesheiker.

Både sheiker og andre har mulighed for at forudbestille bilen allerede nu. De skal dog være villige til at lægge 2.000 dollars i depositum. Fisker forventer at starte produktionen i anden halvdel af 2025.

Her er lidt flere billeder, vi kan nyde:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.