×
ElbilerTophistorie

Henrik Fisker fortæller om fremtiden

Henrik Fisker inviterer til Product Vision Day, hvor han vil afsløre en ny pickup-truck ved navn Alaska.

“Fremtiden. Live. 8.3.23”. Sådan introducerer Henrik Fisker den kommende Fisker Product Vision Day, der streames live på Youtube natten til fredag. Det er første gang, Fisker holder et sådant event, der tydeligvis er inspireret af Tesla.

I en meddelelse til investorerne, fortæller Fisker, at virksomheden vil “afsløre sin strategiske produktkøreplan og demonstrere, hvordan den planlægger at disrupte og innovere i hvert markedssegment, den går ind i”.

Ifølge rygterne på nettet vil Henrik Fisker benytte eventet til at give et kig på de tre biler, der er planlagt i fremtiden. Nemlig Fisker Pear, Ronin og Alaska.

Pear bliver virksomhedens “folkevogn” med en planlagt salgspris på under 30.000 dollars, altså lige over 200.000 kroner. Den ligner dermed en direkte konkurrent til Volkswagen ID. 2all, der også er planlagt til 2025.

Fisker Alaska, derimod, bliver en stor pickup-truck, der bygges på en modificeret udgave af Ocean-platformen. Sådan siger rygterne i hvert fald.

Eventet går i luften klokken 01.00 natten til fredag den 4. august. Kan du ikke holde dig oppe så længe, kan du læse om nyhederne fra eventet på denne hjemmeside fredag formiddag. Følg vores Facebook-side, hvis du vil have nyhederne direkte i dit feed.

Læs mere: Her er designet på Fisker Pear elbilen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.