×
ElbilerTophistorie

Henrik Fisker sætter sin luksusvilla til salg – tag et kig indenfor

Har du 242 millioner kroner, kan du overtage Henrik Fiskers pragtvilla, der nu er sat til salg. Måske følger der en elbil med?

Om det er den vaklende økonomiske situation hos Fisker Inc. der er årsagen, er uvis. Men Henrik Fisker har sat sin luksusvilla i Los Angeles til salg. Udbudsprisen er på 35 millioner dollars, hvilket svarer til omkring 242 millioner kroner.

Danmarks dyreste villa nogensinde blev solgt for 150 millioner kroner i 2020. Men Fiskers luksusvilla er i sandhed også noget helt specielt. Den ligger i Hollywood Hills over Los Angeles med en fabelagtig udsigt over kæmpebyen.

Samtidig er der både plads og luksus. Eksempelvis seks soveværelser og otte (!) badeværelser. Og naturligvis en pool, hvorfra der er udsigt over engelens by. Det fremgår af annoncen hos mægleren, hvor der også er en række billeder fra det modernistiske hus. Mægleren skriver blandt andet:

Henrik Fisker
Udsigten over Los Angeles fra Fiskers villa er fænomenal (foto fra salgsannoncen).

“Husets nederste niveau er et oase af forkælelse, der kan prale af en fuldt udstyret spa med en sauna indkapslet i saltvægge, et medierum, en bar, en vinkælder og et banebrydende fitnesscenter. Den 20 fods 3-bils garage, der er udstyret til at rumme 6 køretøjer med elevator, tilføjer et overdådigt touch til denne enestående bolig.”

Der er rigelig med plads til at slænge sig i sofaen. Sammen med hele familien (foto fra salgsannoncen).

Samtidig fortsætter problemerne for Henrik Fisker. Forleden har den østrigske afdeling af Fisker Inc. indgivet konkursbegæring. Driften i andre lande bliver ikke berørt, men det er også i Østrig hos producenten Magna, at den elektriske Fisker Ocean blev fremstillet. I marts blev produktionen sat på pause, og Magna har meddelt, at de ikke forventer, at den starter igen.

Læs mere om Henrik Fiskers problemer:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.