×
ElbilerTophistorie

Fisker svarer på hård kritik af Ocean

Nøgler, der ikke virker, softwarefejl og en bil der pludselig ruller væk, er nogle af de fejl, som Fisker Ocean-ejere har rapporteret.

Den danske bildesigner Henrik Fisker er i stærk modvind i disse måneder. Ejerne klager over fejl på hans første elbil, Fisker Ocean, ligesom den amerikanske myndighed National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA, har åbnet hele to undersøgelser af bilens sikkerhed.

Senest har den amerikanske Youtuber Marques Brownlee, der har 18,5 millioner abonnenter, kaldt bilen for “den værste bil nogensinde” i en videoanmeldelse.

NHTSA har undersøgt bilens bremser og har åbnet endnu en undersøgelse. Denne gang om en fejl, der får bilen til pludselig at rulle, når føreren skifter ind eller ud af P-indstillingen. I et af tilfældene skal fejlen have medført personskade.

Andre klager rapporteret af ejere omfatter motorhjelme, der flyver op, forskellige typer softwarefejl, pludselige motorproblemer og defekte dørlåse, der efterlader ejere enten låst ude eller låst inde i deres biler, skriver mediet Techcrunch.

Fisker svarer på kritikken

Nu siger en talsmand fra Fisker til svenske Vi Bilägare, at selskabet “omhyggeligt gennemgår” de problemer, som ejerne har rejst og vil løse mange af dem med softwareopdateringer. Det gælder blandt andet problemerne med den trådløse nøgle, som kan få chaufføren til at blive låst ude eller låst ind. Hvad angår motorhjelmen, siger Fisker, at den ikke skal flyve op, hvis den er lukket ordentligt, og selskabet arbejder sammen med NHTSA om undersøgelsen.

Herunder videoen, hvor Marques Brownlee anmelder den udskældte elbil.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.