×
ElbilerTophistorie

Fisker Ocean brandudsalg er nået til Danmark

Spar op til 197.650 kroner, hvis du tør købe en Fisker Ocean elbil uden garanti ....

For en uge siden dumpede konkurstruede Henrik Fisker priserne på sin Fisker Ocean med 40 procent i USA. Nu er turen kommet til Danmark. Du kan nemlig spare knapt 200.000 kroner, hvis du vælger en bil fra lagerbeholdningen, lover Fisker på hjemmesiden.

Du skal dog være villig til at tage en risiko. Ikke alene er Fisker i alvorlige økonomiske problemer, bilen sælges også uden garanti. Det fortæller Jyllands-Posten.

Det betyder altså, at Fisker afskriver ethvert ansvar for bilen, når den har forladt forhandleren. Skulle højspændingsbatteriet gå, er det bare ærgerligt. Reparationer er for egen regning.

Eneste grund til at investere i en Ocean må være ren nostalgi. Den kan parkeres i garagen ved siden af ellerten og Hope Whisper. To andre danske elbiler der floppede.

Henrik Fisker fortalte i starten af marts, at selskabet fattes penge. Siden er forhandlinger med Nissan brudt sammen. Det var ellers en væsentlig del af Fiskers redningsplan. Siden da er Fiskers aktie kollapset på børsen og aktien er nu ved at blive afnoteret.

Læs mere om Henrik Fiskers problemer:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.