ElbilerTophistorie

Første Fisker Ocean udleveret til Dansker

Det allerførste eksemplar af Fisker Ocean er nu blevet leveret og modtageren er en dansker.

Fredag blev den allerførste Fisker Ocean leveret til en kunde. Det skete i det nyåbnede Fisker Center+ i Tåstrup og bilens ophavsmand, Henrik Fisker, leverede personligt bilen til kunden.

“Jeg er super begejstret for at være i København, for at aflevere den første Fisker Ocean,” siger Henrik Fisker i en pressemeddelelse.

Her oplyses det også, at bilen var en såkaldt Ocean One-lanceringsmodel i hvid. Komplet med 22 tommer AirGlider Black-alufælge og et uberørt hvidt Sea Salt-interiør med hvide Alcantara-sæder.

Det er ikke meget mere end en uge siden selskabet fik EU-godkendelse til at sælge deres elbil.

Ifølge Henrik Fisker er der allerede forhåndssolgt 61.000 eksemplarer. Alene herhjemme, har mere end to tusinde mennesker købt bilen.

Fisker Ocean bygges af selskabet Magna i en fabrik i Østrig. Bilen kan konfigureres og bestilles på Fiskers hjemmeside. Herunder de varianter, der fås i Danmark.

FISKER OCEANSPORTULTRAEXTREME
Rækkevidde440 km610 km707 km
DrivlinjeForhjulstrukken, en motorFirehjulstræk, to motorerFirehjulstræk, to motorer
Smart TractionNejTilkøbJa
Ydelse205 kW / 275 hk400 kW / 540 hk410 kW / 550 hk
0-100 km/t7,4 sek.4,2 sek.3,9 sek.
Pris325.000 kr.445.000 kr.595.000 kr.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.