×
Gadgets

Galaxy Note 7 brænder videre …

Galaxy Note 7 er problemet, der bare ikke vil forsvinde for Samsung. Selv de ombyttede og reparerede modeller er der åbenbart problemer med. Alene i denne uge er tre angiveligt reparerede enheder brudt i brand – i et af tilfældene brød Note 7 i brand om natten, hvilket resulterede i, at ejeren røg på hospitalet for røgforgiftning. Det skriver WKYT.

– Jeg var skræmt til døde. Hele rummet var fyldt med ildelugtende røg, og da jeg kiggede på min telefon, var den brudt i brand, fortæller ejeren Michael Klering til WKYT.

Telefonen var en ombyttet model, som Klering havde haft i en uge. Den var ikke sat til opladning, da branden brød ud.

Tidligere på ugen er en Note 7 brudt i brand i hænderne på en 13-årig pige og endnu en på et fly.

Galaxy Note 7: Et mareridt …

Galaxy Note 7 har vist sig som et sandt mareridt for Samsung. Allerede mens de første eksemplarer blev distribueret til butikkerne begyndte der at ankomme meldinger om, at telefonen kunne bryde i brand. Samsung reagerede prompte ved at tilbagekalde samtlige modeller og skifte batteriet – men det er åbenbart ikke nok.

Det kunne tyde på, at Note 7 har et fundamentalt designproblem og er man ejer af en Note 7, bør man få Samsung til at kigge på den.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.