×
Fremtidens Hjem

Ny toilet app lader dig fjernstyre Geberit toiletter

Det måtte jo komme: Smarttoilettet fra Geberit med tilhørende app

Der er stort set ikke det, der ikke kan kobles sammen med en smartphone længere – selv kaffemaskinen er kommet online – så at toilettet kom online var vel kun et spørgsmål om tid. Nu er en af de allerstørste producenter af toiletter, Geberit, altså klar med en app, der kan kobles på et par af deres dyreste toiletter, modellerne Mera og Tuma.

Styrer spulet

Fra appen kan du skræddersy vandstrålens intensitet, sprayarmens position, varmen i brættet og toilettets indbyggede varmluftstørring til den enkelte brugers præferencer. Faktisk nogenlunde det samme, som man ellers kan gøre med fjernbetjeningerne til de to toiletter. Begge toiletter er såkaldte Aquaclean toiletter, der rengør med vand efter toiletbesøg.

Virker også på hotellet

Skulle du være på rejse og bo på et hotel med et af de to toiletter, kan du medbringe dine egne “indstillinger” hjemmefra, så oplevelsen bliver den samme som på dit hjemlige toilet.

Appen er gratis… Toiletterne, derimod, begynder ved omkring 11.000 kr.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.